Fondation Reniers

Welkom op deze website die het werk van Tony RENIERS aan u voorstelt.

Hij laat ons een omvangrijk oeuvre na van impressionistische schilderijen en speelse schetsen.

Het was zijn wereld: pretentieloos schilderen en schetsen! Niets was hem zo dierbaar als de tijd die hij kon uittrekken om het universum te ontleden, in zich op te nemen en vervolgens zijn indrukken op papier of doek weer te geven.

Hij stond niet graag in de schijnwerpers en had geen belangstelling voor zakelijke aspecten. Enkel begeestering en passie waren voor hem drijvende krachten.

De Stichting Tony Reniers brengt met deze website een retrospectieve van zijn werk.

Steeds zullen diverse beelden van zijn werk hier te zien zijn. Bovendien wordt er regelmatig een vernieuwende benadering van zijn werk in de spotlights gezet.

Wij brengen u graag op de hoogte van de nieuwste events.

Laat u verrassen door de kleuren van geluk die hij in zijn werk wist te leggen.